Zwilling Four Star Santoku mes 16cm

Meer Views

Zwilling Four Star Santoku mes 16cm

Normale prijs: € 89,95

Special Price € 39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Zwilling Four Star mes.
Het Zwilling Four Star mes is gesmeed uit hoogwaardig messenstaal. De angel van het mes loopt ver door in het naadloos aangegoten kunststof heft en zorgt zo voor een goede balans. Door het door Zwilling ontwikkelde 'Friodur' hardingsprocedé heeft het staal een optimale hardheid (57 HRC) waardoor het mes zijn scherpte lang zal behouden en ook eenvoudig te onderhouden zijn. Het gladde mes houdt u eenvoudig in conditie door het mes aan te zetten op een aanzetstaal. Om het kunststof heft in goede conditie te houden wrijft u ze af en toe in met wat plantaardige olie. Reinig het Zwilling Four Star mes met warm water en afwasmiddel.
Omschrijving

Details

Het Zwilling Four Star santoku mes heeft een lemmet van messenstaal met een lengte van 16 cm. Het heft is van kunststof en is voorzien van een krop die uw vingers beschermt. U gebruikt de santoku voor het snijden van groenten, vlees en vis.

De populairste en meest verkochte serie van Zwilling. De Four Star is een favoriet bij scholen en horeca, waar het vaak als starter set aanbevolen wordt vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Lees hieronder alles over deze klassieker.