Workshops

Kookstudio "Onder de pannen". Wij geven hier kookworkshops met verschillende thema's. De thema's zullen gebaseerd zijn op de kookculturen uit verschillende landen (zoals Suriname, Marokko, Indonesië enzovoort). Ook is het mogelijk om een kook-bedrijfsuitje, vrijgezellen kook-feestje of kinder bak-feestje bij ons in overleg te organiseren. Zaterdag 21 en 28 november zijn wij van start gegaan met het geven van een workshop 'feestelijke amuses'. Chef Ferry Wijsman leert u deze amuses voor te bereiden op een manier die het u gemakkelijk maakt tijdens bijzondere gelegenheden.

De kosten voor deze workshops zijn per workshop verschillend, met een maximum van 10 cursisten per workshop. Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang kosteloos. In verband met de gemaakte kosten wordt er tot 24 uur voor aanvang 50% berekend. Voor annulering op de dag zelf wordt 100% in rekening gebracht. Natuurlijk is een vervanger meer dan welkom!

Wilt u met uw eigen gezelschap een workshop volgen, dan is dat natuulijk ook mogelijk tot maximaal 14 personen. Vanaf10 personen ontvangt u 10% korting op de workshopprijs. Neem in dit geval rechtstreeks contact op met chef Kok Ferry Wijsman en bespreek met hem de details en het kookthema .
06-26706808- info@ferrynice.net

Voor overige vragen met betrekking tot de workshopmogelijkheden: Neem contact op met onze winkel in de Julianastraat. (0172-767014)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)