Workshops

Let op, Kookstudio onder de pannen is verhuisd! 

Kookstudio “Onder de pannen”. Wij geven hier kookworkshops met verschillende thema’s. De thema’s zullen gebaseerd zijn op de kookculturen uit verschillende landen (zoals Italië, Spanje, Suriname, Marokko, Indonesië enzovoort). Ook is het mogelijk om een kook-bedrijfsuitje, vrijgezellen kook-feestje of kinder bak-feestje bij ons in overleg te organiseren.

Chef Ferry Wijsman leert u gerechten van deze thema’s voor te bereiden op een manier die het u gemakkelijk maakt tijdens bijzondere gelegenheden.

De kosten voor deze workshops zijn per workshop verschillend, met een maximum van 12 cursisten en minimum van 6 cursisten per workshop. Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang kosteloos. In verband met de gemaakte kosten wordt er tot 24 uur voor aanvang 50% berekend. Voor annulering op de dag zelf wordt 100% in rekening gebracht. Natuurlijk is een vervanger meer dan welkom!

De workshops bestaan uit ontvangst met koffie of thee, de workshop, gezamenlijk eten onder het genot van een glaasje wijn.

Kijk in de galerij voor een foto impressie of zoek op Facebook en Instaram naar #onderdepannen.

Locatie:  Meerkoetstraat 3 te Alphen aan den Rijn.


Voor overige vragen met betrekking tot de workshopmogelijkheden : bel Ferry Wijsman: 06-26706808-, stuur een email: info@ferrynice.net of bezoek de website van onder de pannen : http://www.ferrynice.net/workshops-onderdepannen/

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.