Sola Koekenpan Fair Cooking 24cm

Meer Views

Sola Koekenpan Fair Cooking 24cm

Normale prijs: € 44,95

Special Price € 29,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Deze Koekenpan Fair Cooking heeft een diameter van 24cm en een handvat dat lekker in de hand ligt.
Omschrijving

Details

Deze Koekenpan Fair Cooking heeft een diameter van 24cm en een handvat dat lekker in de hand ligt. Hierin bak je vlees, vis of een lekker eitje. Deze compacte koekenpan is ideaal voor zowel kleine als grotere gerechten of als je eens alleen voor jezelf hoeft te koken. Gewoon zo’n makkelijk pannetje dat je ook nog eens snel schoonmaakt.

De Fair Cooking serie is de meest hoogwaardige bak/braadpannenserie die Sola tot nu gemaakt heeft. Wat deze pannen uniek maakt is de combinatie van de gegoten aluminium vorm, de geavanceerde Greblon antistick coating en de meegegoten steelbevestiging. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen.
De gegoten aluminium behuizing is extra dik om zorg te dragen voor een goede warmteverdeling(geen hotspots!), ook blijft deze hierdoor vormvast bij snelle temperatuurwisselingen. In de bodem is RVS plaatstaal verwerkt om een goede werking op inductie te garanderen. Het aluminium warmt snel op zodat u tot wel 40% energie bespaart!  Dankzij de meegegoten steelbevestiging is de steel extra stevig verankerd, wel zo veilig!
De nieuw ontwikkelde Greblon antistick coating is milieuvriendelijk geproduceerd zonder schadelijke PFOA deeltjes, is extra hard en heeft zeer goede anti aanbak eigenschappen, gebruik van olie of boter is (bijna) niet meer nodig. De coating kan temperaturen aan tot wel 250°C.
Met deze pannen schaft u een topproduct aan, waar u jarenlang de lekkerste maaltijden in zult maken.
 
  • De pan is vaatwasmachinebestendig.
  • De pan is niet geschikt voor gebruik in de oven.