Sola Juvia Pannenset 4

Meer Views

Sola Juvia Pannenset 4

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 139,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Deze nieuw ontwikkelde 4-delige pannenset is een waar pareltje binnen de Sola pannencollectie. Pannenset model Juvia is er één uit het topsegment van Sola. Het is een zwaardere kwaliteit met een luxe afwerking en uitgevoerd in de beste staalkwaliteit zilverwit edelstaal 18/10.
Omschrijving

Details

Deze nieuw ontwikkelde 4-delige pannenset is een waar pareltje binnen de Sola pannencollectie. Pannenset model Juvia is er één uit het topsegment van Sola. Het is een zwaardere kwaliteit met een luxe afwerking en uitgevoerd in de beste staalkwaliteit zilverwit edelstaal 18/10. De pannenset bestaat uit 3 kookpannen (Ø 16, 18, 20 cm) en 1 steelpan (Ø 16 cm), elk met een deksel van glas. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen.

Alle pannen zijn voorzien van een inhoudsaanduiding.  De grepen zijn extra geïsoleerd tegen contactwarmte van de body van de pan. De grepen zijn aan de binnenkant voorzien van een siliconen vulling die warmte werend werkt en er ook voor zorgt dat de grepen na het afwassen lekvrij zijn. Wel zo handig. Het glas in de hoogglans roestvrijstalen deksels geven een perfecte inkijk tijdens het koken en zijn voorzien van een handig afgiet mechanisme in de rand van de deksel, tezamen met de 2 siliconen pads op de deksel is het afgieten handig en veilig als nooit tevoren.