Sola Hapjespan Fair Cooking 28cm

Meer Views

Sola Hapjespan Fair Cooking 28cm

Normale prijs: € 69,99

Special Price € 49,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Deze Sola Fair Cooking hapjespan met een diameter van 28 cm is door zijn hoge, rechte randen en diepheid ideaal voor het bakken en braden van vlees en vis, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en eenpansgerechten zoals macaroni en stoofschotels.
Omschrijving

Details

Deze Sola Fair Cooking hapjespan met een diameter van 28 cm is door zijn hoge, rechte randen en diepheid ideaal voor het bakken en braden van vlees en vis, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en eenpansgerechten zoals macaroni en stoofschotels. Deze hapjespan met een slijtvaste marmer coating is handig en milieuvriendelijk. Deze laag is harder en kan nog hogere temperaturen verdragen. Ook aan de marmer coating blijven geen etensresten plakken, je hebt de pan dus snel weer schoon na gebruik. De pan is gemaakt van gietaluminium en mag op alle hittebronnen gebruikt worden. Bovendien kan hij ook in de vaatwasser.
 
Belangrijkste kenmerken
- Keramische antiaanbaklaag
- Ø 28 cm- Gietaluminium
- Vaatwasmachinebestendig
- Geschikt voor alle warmtebronnen
 
Over SolaHet merk Sola kent een lange traditie. Sola is opgericht in 1868 en nog steeds een op en top Nederlands familiebedrijf. De naam Sola staat al vele generaties garant voor vertrouwde kwaliteit.