Royal VKB Boomerang Wokpan 32cm

Meer Views

Royal VKB Boomerang Wokpan 32cm

Normale prijs: € 99,00

Special Price € 79,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Met roerbakken zet je binnen korte tijd een lekkere, afwisselende en gezonde maaltijd op tafel. Helaas belanden de ingrediënten tijdens het roerbakken nogal eens naast de pan. Met deze Boomerang wok van Royal VKB met een diameter van 32 cm is dit verleden tijd. Dankzij de uniek gepatenteerde komvormige rand van de wok, kunnen de ingrediënten met een eenvoudige beweging van de spatel worden omgekeerd. De ingrediënten komen altijd weer in de pan terecht.
Omschrijving

Details

Met roerbakken zet je binnen korte tijd een lekkere, afwisselende en gezonde maaltijd op tafel. Helaas belanden de ingrediënten tijdens het roerbakken nogal eens naast de pan. Met deze Boomerang wok van Royal VKB met een diameter van 32 cm is dit verleden tijd. Dankzij de uniek gepatenteerde komvormige rand van de wok, kunnen de ingrediënten met een eenvoudige beweging van de spatel worden omgekeerd. De ingrediënten komen altijd weer in de pan terecht.

De wokpan maakt niet alleen het roerbakken een stuk eenvoudiger, ook grotere stukken visfilet en vlees kunnen in een handomdraai worden omgekeerd met behulp van de uniek gepatenteerde komvormige rand. 

Met de wok is het optillen van de pan niet meer nodig, de vaardigheden van de Chinese kok zitten verwerkt in deze pan. Roerbakken is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest en het fornuis blijft ook meteen schoon.

De wok is geschikt voor alle warmtebronnen, heeft een maximale warmtegeleiding en is vaatwasserbestendig. De roerbakpan is verkrijgbaar in de kleur warm grey en wordt geleverd in een bijpassende beschermhoes om de pan nog langer mooi te houden.