Peugeot Paris Noir Laqué Pepermolen U-select verschillende maten

Meer Views

Peugeot Paris Noir Laqué Pepermolen U-select verschillende maten
€ 30,50

Beschikbaarheid: In voorraad

De Peugeot Paris Laque Noir Pepermolen is gemaakt van glanzend wit gelakt beukenhout. Het is het meest bekende model van Peugeot. De Peugeot pepermolen is te herkennen aan zijn klassieke uiterlijk, die niet zou misstaan op elke keukentafel of aanrecht.

* Vereiste velden

€ 30,50
Omschrijving

Details

De Peugeot Paris Laque Noir Pepermolen is gemaakt van glanzend zwart gelakt beukenhout. Het is het meest bekende model van Peugeot. De Peugeot pepermolen is te herkennen aan zijn klassieke uiterlijk, die niet zou misstaan op elke keukentafel of aanrecht. Ondanks dat het design al jaren ongewijzigd is, zijn de functionaliteiten verbeterd. Zo heeft Peugeot het u'Select systeem. Met de ring aan de voet van de molen kun je makkelijk en nauwkeurig de grofheid van de te malen peper instellen. Hierdoor hebben al je gerechten, van voor- tot hoofdgerecht, de juiste smaak.

De dubbele rij schroefvormige tanden die in de pepermolen zitten brengen de peperbolletjes naar beneden. Hier worden de peperkorrels geblokkeerd om ze perfect te vermalen. Het maalwerk is gemaakt van staal en wordt beschermt tegen corrosie zonder haar scherpte te verliezen. Je krijgt dan ook niet voor niets levenslange garantie op het maalwerk van deze pepermolen.

Verkrijgbaar in de maten: 12, 18, 22, 30 en 40cm.