Lampe Berger Parfum Cèdre du Liban

Meer Views

Lampe Berger Parfum Cèdre du Liban

Normale prijs: € 18,00

Special Price € 16,20

Beschikbaarheid: In voorraad

De Parfum Berger Cedre du Liban - Virginia Cedarwood is een levendig en natuurlijk parfum waarin de bosachtige noten van cipres en ceder worden versterkt door de frisheid van zuidvruchten.
Omschrijving

Details

Parfum Berger Bouquet Parfumé Cube Cèdre du liban. De Virginia Cedarwood is een levendig en natuurlijk parfum waarin de bosachtige noten van cipres en ceder worden versterkt door de frisheid van zuidvruchten. 

De stijlvolle glazen kubes van de Parfum Berger is afgewerkt met een zilveren ring, die samen met de zwarte stokjes een modern geheel vormen. De Bouquet Parfumé Cube is direct klaar voor gebruik en is gevult met 125 ml Parfum Berger vloeistof Cèdre du Liban. Tip! Begin de eerste keer met 4 geurstokjes, om de juiste intensiteit te bepalen en de parfumverspreiding te verlengen. 


Parfum Berger is een aanvulling op de bekende Lampe Berger katalytische reiniger. Met de Parfum Berger geurstokjes parfumeert u blijvend de ruimte met een intense huisparfum. De geuren van de Parfum Berger komen overeen met de Lampe Berger vloeistoffen waardoor er een eenheid ontstaat in huis.