Lampe Berger Parfum Vanille Gourmet

Meer Views

Lampe Berger Parfum Vanille Gourmet

Normale prijs: € 18,00

Special Price € 16,20

Beschikbaarheid: In voorraad

Parfum Berger Vanilla Gourmet. De rijkdom van een vers gekloofd vanillestokje, zachte en zoeten noten, een smakelijk hart (vanillestokjes van bourbon) en grondnoten van chocolade en amandel maakt het tot een zacht zoete geur.
Omschrijving

Details

Parfum Berger Bouquet Parfumé Cube Vanilla Gourmet. De rijkdom van een vers gekloofd vanillestokje, zachte en zoeten noten, een smakelijk hart (vanillestokjes van bourbon) en grondnoten van chocolade en amandel maakt het tot een zacht zoete geur. 

De stijlvolle glazen kubes van de Parfum Berger is afgewerkt met een zilveren ring, die samen met de zwarte stokjes een modern geheel vormen. De Bouquet Parfumé Cube is direct klaar voor gebruik en is gevult met 125 ml Parfum Berger vloeistof Vanilla Gourmet. Tip! Begin de eerste keer met 4 geurstokjes, om de juiste intensiteit te bepalen en de parfumverspreiding te verlengen. 

Parfum Berger is een aanvulling op de bekende Lampe Berger katalytische reiniger. Met de Parfum Berger geurstokjes parfumeert u blijvend de ruimte met een intense huisparfum. De geuren van de Parfum Berger komen overeen met de Lampe Berger vloeistoffen waardoor er een eenheid ontstaat in huis.