Pampille Grise

Meer Views

Pampille Grise
€ 65,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Deze originele Lampe Berger laat zich inspireren door gemoderniseerde, in een nieuw jasje gestoken, barokelementen. De perfecte combinatie van metallic en lak geeft deze kostbare flacon een weergaloze glans.
Omschrijving

Details

Deze originele Lampe Berger laat zich inspireren door gemoderniseerde, in een nieuw jasje gestoken, barokelementen. De perfecte combinatie van metallic en lak geeft deze kostbare flacon een weergaloze glans. De combinatie het model met de sierdop met kruismotief neemt ons mee in een spel van holtes en bollingen die het licht op subtiele wijze vangen. De grijze kleur maakt deze uitzonderlijke luchtreiniger zo glanzend en mysterieus. Een kostbaar en elegant model van deze tijd.

Productvoordeel: Lampe Berger verkrijgbaar in een mooie giftbox, een prachtig item om anderen of uzelf cadeau te doen en het huis te verfraaien, zuiveren en te parfumeren.

Advies van de expert: Combineer deze met het nieuwe huisparfum Sublime Tonka voor een gegarandeerd lieflijk, zoet en kruidig effect. Deze Lampe Berger wordt verkocht in een box met één katalytische brander, één trechter en één afsluitdop.