Le Creuset grill rechthoek 32 cm gietijzer Zwart

Meer Views

Le Creuset grill rechthoek 32 cm gietijzer Zwart
€ 99,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Met de zwarte Le Creuset grill kiest u voor een pan van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Zijn rechthoekige vorm maakt de pan perfect geschikt voor meerdere stukken vlees of een hele vis. De pan heeft een afmeting van 32 x 22 cm en is dankzij de slanke vormgeving ruimtebesparend.
Omschrijving

Details

Met de zwarte Le Creuset grill kiest u voor een pan van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Zijn rechthoekige vorm maakt de pan perfect geschikt voor meerdere stukken vlees of een hele vis. De pan heeft een afmeting van 32 x 22 cm en is dankzij de slanke vormgeving ruimtebesparend. Bereidt uw maaltijden extra gezond en slank dankzij de verhoogde ribbels in de bodem: overtollig vet wordt hierdoor gemakkelijk afgevoerd. Bovendien voorziet u uw gerechten van een sierlijke grillstreep en heerlijke grillsmaak.

Het gebruikte gietijzer maakt iedere pan uniek en zorgt voor een optimale warmteverdeling en gelijkmatige garing. Zodra de pan op de juiste temperatuur is gekomen voldoet een gemiddelde tot lage warmtebron voor de verdere bereiding. De pan heeft aan weerszijde twee gesloten grepen, waardoor de pan veilig gebruikt van worden.