Laura Ashley

Meer Views

Laura Ashley
€ 3,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Laura Ashley is bekend om haar frisse, kleurrijke en vooral bloemrijke designs. Dit servies is passend bij elk interieur en het motieven die gebruikt worden blijven tijdloos. Koop hier uw borden, mokken, kopjes, schalen, kommetjes en nog veel meer van dit prachtige servies.
Omschrijving

Details

Met dit prachtige servies van Laura Ashley kun je heerlijk dineren. De twee hoofdkleuren van het servies, blauw en wit, passen bij elk interieur. Laura Ashley is begonnen, als interieur- en modeontwerpster. Ze werd bekend met de diverse leuke prints, met name voor kledingstoffen en in 1975 had de onderneming 40 winkels in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.

Laura Ashley is bekend om haar frisse, kleurrijke en vooral bloemrijke designs. Dit servies is passend bij elk interieur en het motieven die gebruikt worden blijven tijdloos. Koop hier uw borden, mokken, kopjes, schalen, kommetjes en nog veel meer van dit prachtige servies. 

Maak het geheel af met de textiel items van Laura Ashley. Stoere jeans-look placemats, broodmand, pannenlappen en theedoeken maken de set compleet.

Alle items met de verschillende motieven zijn moeiteloos met elkaar te combineren. Dit zorgt ervoor dat er eindeloze variaties zijn te maken op uw eettafel. 

Het servies wordt offline verkocht in onze winkel in Alphen aan den Rijn. Voor vragen online wat betreft voorraden of bestellingen kunt u mailen naar woodie@xs4all.nl of bellen naar ons 0182-512083.