Kaasset Ivoor

Meer Views

Kaasset Ivoor
€ 27,99

Beschikbaarheid: In voorraad

De kaasset met ivoren-look van Boska.
Omschrijving

Details

De kaasmessen uit de Life Collectie zijn speciaal vanwege het materiaal dat erin verwerkt is. ABS is een harde kunststofsoort die de kaasmessen een stijlvol uiterlijk geeft. Het witte handvat is uniek onder de kaasmessen en lijkt op ivoor. De kaasmessen hebben niet alleen een stijlvol design, ze zijn ook perfect om kaas mee te snijden.

Het kaasmes snijdt door haar speciale ontwerp door de heerlijkste kazen zonder dat de kaas aan het mes blijft plakken. Dit komt door de non-stick formule die op het RVS snijvlak is toegepast. Het kaasmes zacht is perfect om allerlei soorten zachte kazen mee aan te snijden.
Net als het kaasmes voor iets hardere kazen is ook het RVS snijvlak van dit kaasmes bewerkt zodat de kaas niet aan het blad blijft plakken. Dit is vooral handig voor romige kazen als brie. De kaas set bestaat uit drie mesjes, een kaasmes, een cheesy mes en een parmesan mesje. Hierdoor bevat het alle ingrediënten om elke kaas te kunnen snijden en te presenteren. Alle mesjes zijn in mini formaat.

De set is vaatwasserbestendig en je krijgt 10 jaar garantie.

 

Materiaal: Kunststof handvat, rvs blad
Kaassoort: Voor alle soorten kaas
Gewicht: 0,13 kg
Afmeting: 183 x 110 x 22 mm
Vaatwasser: Nee