Huisparfum Sublime Tonka 500ml

Meer Views

Huisparfum Sublime Tonka 500ml
€ 15,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Lampe Berger dacht voor u een ware geurschat uit die uniek is in zijn soort. Dit nieuwe huisparfum is een eerbetoon aan de multiculturele rijkdom van een wereld van contrasten. De geursfeer begint met poederachtige en omhullende akkoorden, waarbij de lieflijke zoete amandelgeur zich vermengt met de krachtige geur van cacao.
Omschrijving

Details

Lampe Berger dacht voor u een ware geurschat uit die uniek is in zijn soort. Dit nieuwe huisparfum is een eerbetoon aan de multiculturele rijkdom van een wereld van contrasten. De geursfeer begint met poederachtige en omhullende akkoorden, waarbij de lieflijke zoete amandelgeur zich vermengt met de krachtige geur van cacao. De hartnoot is zoet, kruidig en rijk aan contrasten, met de tonkaboon, en wordt verfraait door een subtiele karamelgeur. De basisnoot is houtachtig en zinnelijk, dankzij de aanwezige zeldzame en edele essences.

Het geparfum geheim: In Venezuela wordt de tonkaboon Sarrapia genoemd. De van de grond opgeraapte vruchten worden verbrijzeld, de boon wordt hier uit gehaald en één jaar lang gedroogd. Deze periode is nodig voor de vorming van coumarine, een voor de tonkaboon karakteristieke geurende verbinding. De indianen uit het Amazonegebied beschouwen de boon als een geluksbrenger.

Het advies van de expert: de tonkaboon heeft vele geurfacetten: hout-, vanille- en amandelachtig, … Lampe Berger heeft deze zeer mooie grondstof bewerkt en hier op subtiele wijze andere nuances aan toegevoegd. Aan te bevelen voor alle liefhebbers van edele en lieflijke geuren. Het gebruik van andere parfums dan die van Lampe Berger kan uw brander ernstig beschadigen.

Het parfum: Een lieflijk, kruidig en zoet huisparfum. Topnoten: Amandel, Cacaopoeder. Hartnoten: Tonkaboon, Karamel. Basisnoten: Patchouli, Ceder en Muskus. Samenstelling: Parfums, aqua, isopropyl alcohol