Huisparfum Soleil d'Ylang 500ml

Meer Views

Huisparfum Soleil d'Ylang 500ml
€ 15,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Het nieuwe Huisparfum Soleil d'Ylang is een uitnodiging tot een geurreis met de zon als bestemming. Een heldere, zonnige Tiarebloem bijt het spits af en wordt verzacht door zinnelijke en sensuele oranjebloesem. Als hartnoot krijgen door de zon verwarmde Ylang Ylang en kokosnoot de overhand, die vervolgens uitrusten op een bed van vanille en noten met houtachtige accenten.
Omschrijving

Details

Inhoud: 500 ml.

Beschrijving: Het nieuwe Huisparfum Soleil d'Ylang is een uitnodiging tot een geurreis met de zon als bestemming. Een heldere, zonnige Tiarebloem bijt het spits af en wordt verzacht door zinnelijke en sensuele oranjebloesem. Als hartnoot krijgen door de zon verwarmde Ylang Ylang en kokosnoot de overhand, die vervolgens uitrusten op een bed van vanille en noten met houtachtige accenten.

Het geparfumeerde geheim: De Ylang Ylang, “bloem der bloemen” in het Indonesisch, komt uit Zuid-Oost Azië en meer in het bijzonder uit de Filippijnen. Vanaf zijn 2e jaar wordt de boom flink gesnoeid. Hoe meer de boom gesnoeid wordt, hoe meer bloemen hij zal produceren. De bloemen hebben de vorm van grote sterren, gebundeld in een tros. De Ylang-Ylang heeft de geur van witte bloemen, halverwege jasmijn en tuberoos. Een romig en exotisch parfum dat doet denken aan de zonnige “monoï”. Een sensuele, bedwelmende noot die het parfum karakter geeft Het advies van de expert: Uw huis ruikt heerlijk naar de zomer met Soleil d’Ylang en zijn exotische en zonnige facetten. Voor een zinnelijke en sensuele sfeer. Het gebruik van parfums anders dan die van Lampe Berger kan uw brander ernstig beschadigen.

Het parfum: Een zonnig en verleidelijk huisparfum. Topnoten: Vanille, tiarebloesem, oranjebloesem. Hartnoten: Vanille, kokosnoot, Ylang-Ylang. Basisnoten: Amber, vanille, houtsoorten. Samenstelling: Parfums, aqua, isopropyl alcohol.