Huisparfum Plaisirs Sucrés d'Istanbul 500ml

Meer Views

Huisparfum Plaisirs Sucrés d'Istanbul 500ml
€ 14,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Lampe Berger Plaisirs Sucrés d'Istanbul - Istanbul Delights is een warme zoete geur geïnspireerd op Turkse lekkernijen. Volgends de legende werden Turkse lekkernijen meer dan 500 jaar geleden ontdekt en zijn deze sindsdien het symbool van Turkije. Dit symbool is terug te vinden in de Lampe Berger vloeistof Istanbul Delights met de weelderige noten van kaneel, oranjebloesem, suiker, vanille en hazelnoot.
Omschrijving

Details

Lampe Berger Plaisirs Sucrés d'Istanbul - Istanbul Delights is een warme zoete geur geïnspireerd op Turkse lekkernijen. Volgends de legende werden Turkse lekkernijen meer dan 500 jaar geleden ontdekt en zijn deze sindsdien het symbool van Turkije. Dit symbool is terug te vinden in de Lampe Berger vloeistof Istanbul Delights met de weelderige noten van kaneel, oranjebloesem, suiker, vanille en hazelnoot.

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Plaisirs Sucrés d'Istanbul - Istanbul Delights is samengesteld uit water, isopropylalcohol en de volgende parfums:

  • Boventonen: Bergamot, Kaneel
  • Middentonen: Suiker, Loukhoum, Oranjebloesem
  • Ondertonen: Mimosa, Ciste, Amber