Huisparfum Lumineux Mimosa 500ml

Meer Views

Huisparfum Lumineux Mimosa 500ml
€ 15,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Het nieuwe Huisparfum Lumineux Mimosa is een unieke combinatie van de sprankelende sensualiteit van Mimosa en de glanzende gloed van Kardemom. Het frisse, groene citrusachtige begin wordt benadrukt door het kruidige en aromatische karakter van de kardemom. Lumineux Mimosa onthult een weelderig, vol en zonnig bloemig hart. De samenstelling wordt ondersteund door een poederachtige, muskusachtige basisnoot.
Omschrijving

Details

Inhoud: 500 ml.

Beschrijving: Het nieuwe Huisparfum Lumineux Mimosa is een unieke combinatie van de sprankelende sensualiteit van Mimosa en de glanzende gloed van Kardemom. Het frisse, groene citrusachtige begin wordt benadrukt door het kruidige en aromatische karakter van de kardemom. Lumineux Mimosa onthult een weelderig, vol en zonnig bloemig hart. De samenstelling wordt ondersteund door een poederachtige, muskusachtige basisnoot.

Het geparfumeerde geheim: De mimosa werd in het begin van de 19e eeuw in Frankrijk aan de Middellandse zeekust geïmporteerd uit Australië, door de ontdekkingsreiziger James Cook. Mimosa is een kleine boom waarvan de luchtige blaadjes en heerlijk geurende gele bloempjes zeer op prijs gesteld worden. Mimosa wordt vergeleken met de zon en symboliseert de uitmuntendheid, elegantie en tederheid en nodigt uit tot vriendschap. We vinden deze vooral in vrouwelijke bloemstukken, waar het zijn talrijke facetten toont: bloemig, een beetje zoet, amandelachtig met een duidelijk groen facet. Het advies van de expert: Een vroege zomer, dat is wat Lumineux Mimosa uw interieur biedt, om van een volle zon te genieten. Het gebruik van parfums anders dan die van Lampe Berger kan uw brander ernstig beschadigen.

Het parfum:Een sensueel en vol huisparfum. Topnoten: sprankelende groene noten, citrusvruchten kardemom, waterachtige noten. Hartnoten: Mimosa, oranjebloesem. Basisnoten: Gardenia, tonkaboon, muskus. Samenstelling: Parfums, aqua, isopropyl alcohol.