Huisparfum Fruits d'Eau 500ml

Meer Views

Huisparfum Fruits d'Eau 500ml
€ 15,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Het nieuwe huisparfum van Lampe Berger Fruits d’Eau heeft een mooie geuropbouw rond de Pitaya, ook wel drakenvrucht genoemd. De geur opent met een sappig en krokant fruitcocktail en groene noten.
Omschrijving

Details

Het nieuwe huisparfum van Lampe Berger Fruits d’Eau heeft een mooie geuropbouw rond de Pitaya, ook wel drakenvrucht genoemd. De geur opent met een sappig en krokant fruitcocktail en groene noten. De hartnoot onthult het zonnige aroma van de Drakenvrucht, geaccentueerd door waterachtige en heldere facetten. De basisnoot is warm en heeft de zoetheid van muskus en vanille. Een gul en sappig fruitcocktail... een ware explosie van exotische noten met een perfect geurevenwicht.

Het geparfumeerde geheim: De Pitaya is de vrucht van verschillende cactussoorten. Deze uit Mexico afkomstige cactussen die op wilde wingerd lijken, werden door Franse kolonialisten aan het begin van de 19e eeuw naar Vietnam gehaald. De Vietnamezen noemen dit een “Drakenvrucht”, verwijzend naar de plant die deze produceert, die langs boomstammen klimt en waarvan het loof aan de grillige vorm van een drakenlichaam doet denken. Met zijn textuur en de aanwezigheid van zwarte pitjes doet deze eetbare vrucht aan een Kiwi denken. De smaak is zoet en fris, met een enigszins melkachtige nasmaak. Het advies van de expert: Fruits d’Eau is een jeugdig en modern parfum waar iedere consument op zoek naar verfijnd exotisme van houdt. Het gebruik van andere parfums dan die van Lampe Berger kan uw brander ernstig beschadigen.