Huisparfum Élégante Parisienne 500ml

Meer Views

Huisparfum Élégante Parisienne 500ml
€ 15,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Dit chypreachtige akkoord met een licht parfum met heerlijke, subtiel fruitige noten, omhuld door een bloemig en sensueel hart, het embleem van de chique Parisienne, wordt onderstreept door een basisnoot van edel hout en witte muskus.
Omschrijving

Details

Beschrijving: Maison Berger Paris viert zijn 120e verjaardag en ontwikkelde voor die gelegenheid speciaal een zeer elegante geurcreatie: Elégante Parisienne. Dit chypreachtige akkoord met een licht parfum met heerlijke, subtiel fruitige noten, omhuld door een bloemig en sensueel hart, het embleem van de chique Parisienne, wordt onderstreept door een basisnoot van edel hout en witte muskus. De “French Touch” bij uitstek, een combinatie van elegantie en tijdloosheid vol emotie, een schaamteloos vrouwelijk parfum, dat wel aanwezig is, maar discreet, kortom een Huisparfum met Franse elegantie. Het geparfumeerde geheim: Elégante Parisienne is een compositie rond een emblematische bloem: de Gardenia. De gardenia is een kleine heester met sterk geurende witte bloemen. De uit China afkomstige gardenia groeit in een gematigd klimaat met veel zon. Ondanks een van nature rijke en zoete geur is de gardenia niet met de distillatietechnieken te vangen, deze moet dan ook gereproduceerd worden aan de hand van een zorgvuldige assemblage van diverse andere essences. Deze statige bloem wordt voornamelijk gebruikt in top of the range vrouwelijke creaties, voor een krachtig accent.

Het advies van de expert: Een parfum met vrouwelijke elegantie, discreet, zeer subtiel en luxueus: Elégante Parisienne zal u zeker bekoren en uw huis in een elegante geur hullen. Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger kan uw brander ernstig beschadigen.

Het parfum: Een bloemig en sensueel huisparfum.

  • Topnoten: Framboos, perzik.
  • Hartnoten: Gardenia, roos, viooltje, kruidnagel.
  • Basisnoten: Patchouli, ceder, sandelhout, vanille, witte muskus, eikenmos.
  • Samenstelling: Parfums, aqua, isopropyl alcohol