Huisparfum Cannelle de Noël 500ml

Meer Views

Huisparfum Cannelle de Noël 500ml
€ 15,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Cannelle de Noël is gecreëerd om het einde van het jaar geparfumeerd te vieren en ontluikt als een Afrikaanse pomelo die zich ontplooit tot een kruidige sinaasappel. Het parfum ontluikt met een mand vol citrusvruchten die gul bestrooid zijn met specerijen.
Omschrijving

Details

Cannelle de Noël is gecreëerd om het einde van het jaar geparfumeerd te vieren en ontluikt als een Afrikaanse pomelo die zich ontplooit tot een kruidige sinaasappel. Het parfum ontluikt met een mand vol citrusvruchten die gul bestrooid zijn met specerijen. Het bloemrijke hart vervrouwelijkt de samenstelling en rondt ze voorzichtig af. De basis is dan weer rasecht en verfijnd, verwarmd door de poederachtige accenten van de tonkaboon. Het geparfumeerde geheim: Zanzibar is een archipel in de Indische Oceaan die behoort tot Tanzania. Het eiland is één van de belangrijkste uitvoerders van specerijen ter wereld. Zanzibar wordt overigens ook "Specerijeneiland" genoemd. Zo wordt er kaneel geoogst, het oudste bekende kruid. Kaneel is de binnenbast van de kaneelboom. Het wordt 's ochtends in de regen geoogst. Tijdens het drogen rolt het natuurlijk op tot een staafje. Kaneel wordt vaak gebruikt in de cosmetica en levert een levendige en sensuele, krachtige, houtachtige kruidige geur.

Het advies van de expert: Verspreid het parfum even voor u uw gasten ontvangt om de eindejaarsfeesten te vieren in een moderne familiale sfeer die past bij het seizoen. Het gebruik van andere huisparfums dan die van Lampe Berger kan uw brander ernstig beschadigen.

Het parfum: Een houtachtig en poederachtig huisparfum.

Hoofdnoten: Sinaasappel, mandarijn, kruidnagel, limoen.

Hartnoten: Oranjebloesem, viooltje, iris, roos, fresia.

Basisnoten: Kaneel, sandelhout, vanille, muskus, patchoeli, tonkaboon

Samenstelling: Parfums, aqua, isopropyl alcohol