Huisparfum Baies Sauvages 500ml

Meer Views

Huisparfum Baies Sauvages 500ml
€ 15,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Het nieuwe huisparfum Baies Sauvages is een ware explosie van rode vruchten. Een sfeer van friszure, intense geuren, gekenmerkt door een ware fruitcocktail als topnoot, gevolgd door hartnoten met subtiele likeurachtige, weelderigem zoete en kruidige akkoorden.
Omschrijving

Details

Het nieuwe huisparfum Baies Sauvages is een ware explosie van rode vruchten. Een sfeer van friszure, intense geuren, gekenmerkt door een ware fruitcocktail als topnoot, gevolgd door hartnoten met subtiele likeurachtige, weelderigem zoete en kruidige akkoorden. De basisnoot is een geurspoor dat ons omhult met zoete, fluweelachtige noten, dankzij de muskus, vanille en rode vruchten.

Het geparfum geheim: De Açaï, een palmboom die van nature in de moerasachtige gebieden van Zuid-Amerika groeit en van de Brazilianen de bijnaam "Levensboom" gekregen heeft. Het bijzondere aan de Açaï zijn de paarse vruchten die op bosbessen lijken en een chocoladesmaak hebben, plus de aparte fruitige, zoetige en kruidige geur. Combineer deze met Neutre Essentiel om, naargelang uw mood de intensiteit van het parfum te moduleren. Het gebruik van andere parfums dan die van Lampe Berger kan uw brander ernstig beschadigen.

Het parfum: Een friszuur en intens huisparfum. Topnoten: Granaatappel, zwarte bes, framboos. Hartnoten: Açaïbes, zwarte bes, papaja. Basisnoten: Muskus, rode vruchten, vanille. Samenstelling: Parfums, aqua, isopropyl alcohol.