Bestsellers

Uiteraard zijn ook wij met aangepaste hygiëne maatregelen open. 

* Graag een mandje pakken, deze worden na gebruik direct schoon gemaakt. 

* Maximaal 15 personen in de winkel. 

* Houdt 1.5 meter afstand van een ieder. 

 

 
Aanbiedingen
 

winnaars van de GIA Award 2019-2020!

Aan Woerdman Kookkado in Gouda is de Global Innovation Award - Netherlands 2019-2020 (GIA) uitgereikt, de Amerikaanse prijs voor ‘excellent retailing’. Het bijbehorende certificaat is dinsdagmiddag 19 november overhandigd aan Gertjan Woerdman en Monique Woerdman en hun dochter Maud Woerdman, in hun winkel aan de Markt 9 in Gouda.

In 2017 verplaatste Woerdman Kookkado, sinds 1953 gevestigd in Gouda, haar winkel op de Markt naar een twee keer zo groot pand even verderop. Deze nieuwe winkel (Markt 9) biedt meer mogelijkheden om zich als hét Goudse kookwalhalla voor de hobbykok te profileren. De winkel is laagdrempelig van opzet, heeft een minimalistisch en strak interieur en nodigt uit om gezellig rond te kijken. Regelmatig vinden er kookdemonstraties plaats. Het kook- en keukengerei, serviesgoed, glaswerk en de food-producten komen door de ruim opgezette presentaties goed tot hun recht en bieden de klant veel keus. Sommige collecties, zoals de bakproducten, werden verder uitgebreid naar vijftien strekkende meter. De food-afdeling, met veel thee (zelf scheppen!), koffie, olie en azijn en aanverwante producten, is eveneens vergroot en zorgt voor interactie tussen food en non-food.

 

Klik op het onderstaande logo en vindt de producten van onze topmerken.

      DemeyereCake SuppliesSolaGeroLe creusetHabonneBKHenckelsLampe BergerBialettiScanpanStaubde BuyerGlobalMagimixKitchenAidFoodsaverBamixDopperCrockpotKenwoodGefuCloerBodumMicroplaneAdeCDNInno Cuisinno

 

Bezoek onze winkels!

Woerman Kookkado winkel Alphen aan den Rijn

Alphen a/d Rijn
Julianastraat 44
0172-767014

 

Gouda
Markt 9
0182-512083

Meer over de winkels

WOERDMAN KOOKKADO, de winkel voor de kookliefhebber.

De messenslijper 

De messenslijper komt vrijdag 13 november in onze winkel in de Julianastraat om uw messen en scharen weer scherp te slijpen! Natuurlijk is het ook mogelijk om de messen in Gouda in te leveren. Dit kan tot en met 12 november. De kosten van het slijpen verschilt per mes. Een tafelmes is rond de €3,00 en een koksmes kost ongeveer €6,00. De messenslijper kartelt ook. Zaterdag  14 november kunt u uw messen weer ophalen.