Funcakes Drip n Dip Wit

Meer Views

Funcakes Drip n Dip Wit
€ 4,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Met de FunCakes Dip ’n Drip wit kun je je cupcakes, donuts of taarten voorzien van een laagje glazuur dat uithardt. Deze Dip ’n Drip is ook wel bekend als fondant glazuur or smelt fondant. Je kunt deze glazuur eenvoudig in de magnetron smelten, doop daarna de cupcake erin of giet het over de taart. De glaze droogt goed op, geeft een prachtige glans en is tevens ook eenvoudig te gebruiken om wat accenten aan te brengen d.m.v. een spuitzak.
Omschrijving

Details

de FunCakes Dip ’n Drip wit kun je je cupcakes, donuts of taarten voorzien van een laagje glazuur dat uithardt. Deze Dip ’n Drip is ook wel bekend als fondant glazuur or smelt fondant. Je kunt deze glazuur eenvoudig in de magnetron smelten, doop daarna de cupcake erin of giet het over de taart. De glaze droogt goed op, geeft een prachtige glans en is tevens ook eenvoudig te gebruiken om wat accenten aan te brengen d.m.v. een spuitzak. 

Bereidingswijze: Vul een voor de magnetron geschikte kom met het fondantglazuur. Verwarm ca. 1 minuut op 340 W in de magnetron op max. 37°C.