Demeyere Industry Wokpan 30 cm

Meer Views

Demeyere Industry Wokpan 30 cm

Normale prijs: € 159,00

Special Price € 99,00

Beschikbaarheid: In voorraad

De Demeyere Industry wok heeft een diameter van 30 cm en een inhoud van 4,7 liter. De pan is gemaakt van 5-laags roestvrij staal met een aluminium kern. Dit materiaal zorgt voor een optimale warmteverdeling. De handgreep blijft bij juist gebruik koel. Gebruik de wok voor het roerbakken van groenten, vlees en vis. Schenk de inhoud zonder te morsen uit middels de schenkrand.
Omschrijving

Details

Een Demeyere Industry wok is gemaakt van een 3 mm dik vijflaags materiaal bestaande uit hoogwaardig roestvrij staal en aluminium. Dit materiaal verzekert een uitstekende warmtegeleiding en warmteverdeling tot aan de rand van de pan. Hierdoor garen de ingrediënten gelijkmatig. De onderzijde van de wok bereikt een temperatuur van 230°C, de randen verwarmen tot ongeveer 140°C.

De unieke Silvinox behandeling zorgt voor een zilverwitte kleur. De geparelstraalde - matte - steel is ruw afgewerkt voor een goede grip. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan probleemloos in de oven gebruikt worden.

Demeyere biedt 30 jaar garantie op de wok.

De Demeyere Industry wok is vaatwasmachinebestendig, echter is het aan te bevelen de pan met de hand af te wassen.