Demeyere Industry Braadslede

Meer Views

Demeyere Industry Braadslede

Normale prijs: € 199,00

Special Price € 159,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Deze Demeyere Industry braadslede is 32 bij 26,5cm groot en 7cm hoog. De braadslee is gemaakt van 5-lagenmateriaal waarin roestvrijstaal wordt gecombineerd met aluminium voor een zeer goede warmtegeleiding.
Omschrijving

Details

In de Demeyere Industry-lijn, ontworpen door Stefan Schöning, combineert het merk Europese technologie met 'American Style' design; ofwel robuust en stevig. De pannen zijn blijvend zilverwit, dankzij de Silvinox-behandeling, en hierdoor ook gemakkelijk schoon te maken. Met hun prachtige ontwerp zullen de pannen op ieder fornuis prachtig staan.

Deze Demeyere Industry braadslede is 32 bij 26,5cm groot en 7cm hoog. De braadslee is gemaakt van 5-lagenmateriaal waarin roestvrijstaal wordt gecombineerd met aluminium voor een zeer goede warmtegeleiding. De slede is verder voorzien van twee stevige ergonomische grepen die niet snel warm zullen worden. De rand van de braadslee is speciaal gevormd zodat je gemakkelijk vloeistoffen kunt uitgieten.

Na gebruik mag de pan in de vaatwasser, maar door gebruik van aggressieve zeepproducten zou de pan aangestast kunnen worden en kunnen corroderen. Om dit te voorkomen kun je het beste fosfaatvrije afwasmiddelen en -blokjes gebruiken of de speciaal door Demeyere ontwikkelde reinigingscreme.