Cobb Pro Cremewit

Meer Views

Cobb Pro Cremewit

Normale prijs: € 154,95

Special Price € 123,95

Beschikbaarheid: In voorraad

De Cobb Pro is meer dan een gewone barbecue. Het idee achter de Cobb is veilig koken. De Cobb Pro is geschikt om mee te grillen, bakken, braden en zelfs om mee te roken. Wanneer de deksel op de Cobb barbecue geplaatst wordt, is het zelfs een hete luchtoven!
Omschrijving

Details

Meer dan een gewone barbecue
De Cobb Pro is meer dan een gewone barbecue. Het idee achter de Cobb is veilig koken. De Cobb Pro is geschikt om mee te grillen, bakken, braden en zelfs om mee te roken. Wanneer de deksel op de Cobb barbecue geplaatst wordt, is het zelfs een hete luchtoven! De Cobb Pro is geschikt voor barbecueën van 2 tot 4 personen.

Makkelijk en snel
De Cobb is binnen een paar minuten helemaal klaar voor gebruik, maar de onderkant blijft altijd koud. Door de speciaal ontwikkelde Cobble Stone kun jij met één briket ongeveer 2 uur barbecueën. Deze Cobble Stones zijn zowel een aanmaakblok, als een briket. Door het blok in de houder te leggen en aan te steken kun je na ongeveer 3 minuten al aan de slag.

Overal plezier van je Cobb Pro
Zo kan je praktisch gezien op alle plekken plezier hebben van je Cobb Pro. Op een kunststoftafel, op een picknickkleed, overal waar je wil kan jij genieten van je Cobb barbecue! De Cobb Pro is efficiënt in warmte. Je kan langer koken, met minder briketten. Daarnaast is de barbecue veiliger dan de reguliere barbecue. Al met al is het een zeer gebruiksvriendelijk product, waarbij hoogwaardige materialen gebruikt zijn.

Voordelen:

  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Gemakkelijk te reinigen