Camerons rookoven RVS groot

Meer Views

Camerons rookoven RVS groot

Normale prijs: € 85,00

Special Price € 69,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Rookoven van Camerons groot 38 x 28 x 8,5 cm
Omschrijving

Details

Om snel en gemakkelijk een heerlijke rooksmaak aan je gerechten toe te voegen is een rookoven van Camerons een uitkomst. Het uiterlijk doet een roestvrijstalen braadslede vermoeden, maar schijn bedriegt. Deze rookoven van Cameron is speciaal uitgerust om ingrediënten in te roken. Door rookmot in de oven te strooien, de schuifdeksel te sluiten en de pan op een warmtebron te plaatsen gaat de rookmot smeulen en zal rookontwikkeling ontstaan. Een leuke bijkomstigheid is dat de rookoven ook als braadslede gebruikt kan worden. Je ingrediënten leg je op het meegeleverde rooster. De specifieke rooksmaak is naar eigen voorkeur te bepalen met verschillende rookmotten (houtsoorten), welke in verschillende smaken beschikbaar zijn.

De rookoven is geschikt voor het gasforuis, de gaspit, elektra en open vuur zoals bijvoorbeeld de barbeque. De rookoven is ook vaatwasmaschine bestendig, alleen wordt de oven hier wel doffer van. 

De Camerons rookoven wordt geleverd met de volgende onderdelen:

  • Oven/braadslede
  • Schuifdeksel
  • Rooster
  • Lekplaat
  • Rookmot

Tip voor de Camerons rookoven:
Bedek de lekplaat met folie (alleen de bovenkant) en vet het rooster een beetje in met plantaardige olie zodat aankoeken wordt voorkomen. U zult zien dat deze voorbereidende maatregelen het schoonmaken aanzienlijk vergemakkelijkt.

De afmetingen van de Camerons rookoven klein is: 38 x 28 x 8,5 cm.