BK Conical + 4

Meer Views

BK Conical + 4

Normale prijs: € 252,00

Special Price € 169,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Conical pannen van BK zijn geschikt voor iedere warmtebron inclusief vaatwasser en oven. Door zijn moderne design biedt deze pannenset u jarenlang kookplezier.
Omschrijving

Details

BK Conical+ 4 delig
Een van de populairste pannen uit het BK assortiment is deze BK Conical+ pannenset. Deze set heeft een trendy en modern design met gebruiksgemak. Deze pannenset biedt u jarenlang kookplezier. De grepen en stelen zorgen voor een stevige grip tijdens het koken. De binnenkant van de pannen bevat een handige maatverdeling. 

Deze Conical+ 4-delige pannenset van BK bestaat uit:
Kookpan:

  • 16 cm (1,6 liter)
  • 18 cm (2,2 liter)
  • 20 cm (3 liter)

Steelpan:

  • 16 cm (1,6 liter)
    LET OP: Deze steelpan is voorzien van de nieuwe dichte greep (de afbeelding wijkt af). 


De BK Conical+ pannenset is erg geschikt voor dagelijks gebruik. De set heeft een ingekapselde sandwichbodem, dat er voor zorgt dat de pan snel opwarmt en dat er een goede warmteverdeling door de hele pan is. Daarnaast is de BK Conical+ geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. Doordat de deksels zijn voorzien van een stoomgat, komt een overkokende pan minder snel voor. Handig is ook dat de pannen goed te stapelen zijn en ze in de vaatwasser mogen. Zowel de body, de grepen en de dekstel zijn roestvrij staal.